Logo Van Essen Groep
Neem vrijblijvend contact op met +31 (0)30 75 14 273

Workshops Zweden

Met je team naar Zweden?

Teamontwikkeling – Workshops Zweden

Wij organiseren voor teams programma’s waarbij wij ruimte voor ontspanning en vrije tijd combineren met het werken aan zakelijke doelen. Persoonlijke ontwikkeling en het optimaal benutten van elkaars kwaliteiten. Een hecht team presteert beter!

Geniet van de rust en ruimte en realiseer zakelijke doelen!

Zweden is rijk aan duizenden meren en eilanden. De natuur is op een krachtige manier aanwezig. Zweden kent het ‘allemansrecht‘, het gewoonterecht om particuliere grond te betreden om van de vrije natuur te genieten. Je mag er wandelen, fietsen, zwemmen en varen, niet-beschermde bloemen, paddenstoelen en bessen plukken en voor één nacht een tent opzetten. Voorwaarde is dat geen schade aan de natuur of aan gewassen wordt aangericht en dat de eigenaar niet wordt gestoord.

Je mag met je team gebruik maken van de vuurplaatsen langs de meren. Een plek die uitnodigt om op een vertrouwelijke manier met elkaar te praten en te genieten van de rust en ruimte om te ontspannen en elkaar beter te leren kennen.

Zweden is duur! Dat denken veel mensen. Maar eigenlijk valt dat enorm mee. Sterker nog, Zweden is gemiddeld genomen een stuk goedkoper dan Denemarken, Noorwegen en Zwitserland. De Europese Commissie vergelijkt jaarlijks de prijsverschillen op het gebied van eten, drinken en tabak in de verschillende Europese landen. Zweden komt daarbij als goedkoopste Scandinavische land uit de bus.

Zweden en Nederland hebben een overeenkomstig prijsniveau. Sommige dingen zijn in Zweden duurder dan bij ons, zoals kleding en alcohol. Maar andere zaken zijn weer goedkoper, zoals benzine. Bron: Visit Sweden (Zweedse VVV). Een retourvlucht kost circa € 100,-. Je kunt de kosten van je verblijf aanpassen aan je budget: zelf koken, uit eten of een kok inhuren. Lokaties boeken wij vaak via sites waarop particulieren hun huis te huur aanbieden. Dan krijg je waar voor je geld!

Contactgegevens

Van Essen Groep
Business Center Bridges
Meidoornkade 22
3992 AE Houten (Utrecht)
Nederland

Telefoon : +31 (0)30 75 14 273
E-mail : info@vanessengroep.nl

Contactformulier

Heeft u interesse in een programma op een prachtige locatie in Zweden? Dan kunt u gebruik maken van het contactformulier.
Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk antwoorden.