Logo Van Essen Groep
Neem vrijblijvend contact op met +31 (0)30 75 14 273

Referenties

Op deze pagina vindt u een overzicht van referenties en ervaringen van klanten met Van Essen Groep. Wil je zelf ook een referentie schrijven? Klik dan op onderstaande button.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Van Essen Groep
Average rating:  
 53 reviews
byMarné van Veenendaal onVan Essen Groep
Originele aanpak, snel tot de kern!

Ik heb met Arend-Jan een aantal loopbaangesprekken gevoerd. In een paar kernwoorden zou ik hem omschrijven als een gedreven, bekwaam, vriendelijk en uitnodigend persoon. Hij komt snel tot de kern met een originele aanpak, hetgeen mij inzicht verschafte om tot een volgende stap te komen. Ik heb het vertrouwen en de motivatie om met mijn bedrijf Mozaïekmonumenten, een nieuwe coachingsweg in te slaan!

byMarlou Seegers onVan Essen Groep
Een echte professional!

“Arend-Jan heb ik als Loopbaancoach bij de van Essen Groep leren kennen. Hij is zeer ervaren en een echte professional op het gebied van coachen en loopbaanbegeleiding. Met veel compassie en zonder een oordeel zet hij aan tot zelfinzicht, zelfacceptatie en verandering. Hij ziet, luistert en spiegelt op zeer respectvolle en persoonlijke wijze. Bovendien is het een man met een zeer sensitief karakter. Zijn liefde voor het vak en zijn persoonlijkheid maken hem een betrokken coach die ik zeer kan aanbevelen.”

bySander Mulder onVan Essen Groep
Motiverend, inspirerend en verhelderend!

‘De coachingsessies met Arend-Jan waren motiverend, inspirerende en verhelderend. Arend-Jan is er niet op uit een pad te kiezen voor jou, maar bekijkt juist alle mogelijkheden met jou en helpt je daarbij scherp te houden wat past bij jouw persoonlijkheid. Coaching is gebaat bij eerlijkheid; Arend-Jan zal de lastige vragen niet uit de weg gaan, maar doet dat op een manier die mij uiteindelijk een beter beeld gaf van mijn krachten en ontwikkelpunten.’ – Sander Mulder, Utrecht.

byBrigitte onVan Essen Groep
In beweging komen

Door Arend-Jan ben ik in beweging gekomen op heel veel vlakken. Het voelde na de 1e afspraak of er iets in mij wakker gemaakt was.

Arend-Jan is heel direct maar voor mij op een prettige manier. Ik heb dat ook nodig. Iemand die mij een spiegel voor houdt. Door het stellen van de juiste vragen de kwartjes laat vallen. Tijdens de afspraken maar ook later.

Arend-Jan heeft mij aan richtingen laten denken waar ik eerder nog niet aan gedacht had. Hij past zich goed aan, aan wie hij voor zich heeft.

Je krijgt misschien niet altijd wat je wilt, maar wel wat je nodig hebt. En dat gaat niet alleen over je loopbaan.

byMichelle Westenberg onVan Essen Groep
Ontwikkeltraject

Van Essen Groep was het eerste bedrijf dat ik tegen kwam die het loopbaan ontwikkeladvies aanbood met de NL leert door subsidie. Ondanks dat het in Houten was, wat voor mij een uur rijden is, toch besloten het te doen. Ik ben ontzettend blij dat ik het traject bij Arend-Jan heb mogen doorlopen!

Arend-Jan is een zeer bedreven loopbaancoach. Hij leest tussen de regels door, is direct en zeer oplettend. Daarnaast heeft hij veel kennis en ervaring en dat merk je. Soms zelfs zonder woorden weet Arend-Jan precies wat je bedoelt. Verder is Arend-Jan ook gewoon een leuke gesprekspartner en schroomt hij niet om over zijn eigen passies/activiteiten te vertellen waardoor het voor mij voelde als een zeer gelijkwaardige coachingsrelatie.

De coaching heeft mij nieuwe inzichten gebracht maar zeker ook zaken helder gemaakt die ik eigenlijk al wist. Ik heb nu een veel duidelijker beeld welke stappen ik op de korte en lange termijn kan ondernemen om meer werkgeluk te ervaren. Ik kan het iedereen aanraden om aan een coachingstraject met Arend-Jan te starten!

byElle Jonkman onVan Essen Groep
Dankbaar - Inspiratie

De loopbaan ontwikkeling advies - heb ik als 1 groot cadeau mogen ervaren.
Arend-Jan is een bijzonder mooi mens, die op een heel open respectvolle wijze laat zien wat er allemaal nog meer mogelijk is.
Arend-Jan maakt de andere kant zichtbaar, waar ik zelf niet op zou komen, zelf geen inzicht in had of bewustzijn van heb. Ik ben echt gezien.
Arend-Jan geeft precies de juiste inzichten en huiswerk opdrachten, waar ik als persoon veel verder mee bent gekomen, dan ik ooit had durven dromen.
Een prachtige inspiratiebron, wat mij altijd bij zal blijven en voor mij een groei en inzicht in bewustzijn tot veel meer heeft ingezet.
Ik ben Arend-Jan heel dankbaar voor alles wat hij voor mij daarin heeft betekend, wat mij heeft 'aan' gezet om zelf stappen te durven ondernemen, voor mijn verdere toekomst betreft werk, groei en mogelijkheden. Compleet de andere kant op, wat echt mij past en waar ik echt blij van word.
Ik heb weer een toekomstplan, waar ik ontzettend naar uitkijk.
Dankbaar voor deze mooie inspiratie!

byLucien onVan Essen Groep
Echte transformatie

Ik ben bij Arend-Jan gekomen om stappen te zetten in de manier waarop ik mij uit, meer in het moment te leven en daarmee mijn effectiviteit te vergoten. Nou, dat is gelukt! Ik heb de samenwerking met Arend-Jan als zeer prettig ervaren, waarbij ik zijn professionaliteit, oprechtheid en oog voor de persoon en situatie sterk waardeer. Ook is de inzet van zijn netwerk een groot pluspunt, evenals de interventies die daarmee mogelijk zijn. Aanrader!

byMark onVan Essen Groep
Arbeidsgeluk!

Na een lange periode van zoeken naar arbeidsgeluk heeft mijn (toenmalige) werkgever mij aan Arend-Jan gelinkt. Na een kwartier bij het intakegesprek was voor mij al duidelijk dat Arend-Jan wel weet waar hij het over heeft. Gedurende de coaching heeft hij mij geholpen om in te zien waar zowel mijn krachten als mindere kwaliteiten liggen. Hierdoor vielen voor mij veel puzzelstukjes op hun plaats. Wat ik als heel positief heb ervaren is dat Arend-Jan niet bang is om de hulp van andere coaches in te zetten als hij denkt dat daar betere resultaten mee behaald kunnen worden. Inmiddels heb ik mede door de gesprekken met Arend-Jan een baan gevonden waar ik weer met veel plezier naar toe ga.

Page 1 of 7:
«
 
 
1
2
3
 
»