Logo Van Essen Groep
Neem vrijblijvend contact op met
+31 (0)30 75 14 273

  • nl
  • en

Referenties

Op deze pagina vindt u een overzicht van referenties en ervaringen van klanten met Van Essen Groep. Wil je zelf ook een referentie schrijven? Klik dan op onderstaande button.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Van Essen Groep
Average rating:  
 44 reviews
by Dorothee on Van Essen Groep
Loopbaanadvies, snel en effectief!

Arend-Jan heeft in een hele korte tijd (2 gesprekken) laten inzien welk pad ik moet bewandelen om in mijn kracht te komen. In een fijne sfeer, roert hij de dieper liggende laag aan, geeft praktische handvaten zodat ik verder kan. Kortom heel erg waardevol!

by Therèse Blok on Van Essen Groep
Ik gun iedereen dezelfde ervaring!

Mijn ervaring met jou zijn louter positief.
De wijze waarop je mij hebt geholpen nadat ik was gestopt met mijn bedrijf heb ik als zeer prettig ervaren.
Ik zat boordevol ideën en ambities, maar toen het zover was liep ik vast en kreeg ik last van faalangst.
Dankzij de verschillende talententests, maar nog meer dankzij de sessies heb ik inzichten gekregen in mijn mogelijkheden, talenten en valkuilen.
Dat jij jezelf ook openstelde tijdens de sessie maakte dat het voor mij makkelijk werd om open, eerlijk en kritisch naar mezelf te kijken.
De opstelling die ik via jou heb mogen doen heeft mij ook ontzettend veel gebracht. Zowel privè als zakelijk.

Voor mij hebben de sessies met Arend-Jan veel betekend, rust, focus, doorzetten en blijven geloven in mezelf.

Ik gun iedereen dezelfde ervaring!

Met vriendelijke groet,

Therèse Blok

by Vincent on Van Essen Groep
Betrokken en duidelijk

Tijdens het loopbaantraject heb ik met Arend-Jan verschillende gesprekken gehad waarin we vooral samen hebben besproken wat in mijn situatie van belang is. Verder heb ik verschillende opdrachten en werkvormen gedaan waarmee je een compleet beeld van jezelf krijgt. Ik ga nu met een goede basis verder werken aan mijn carrière.

by Virna-Lizza Sol on Van Essen Groep
Omdat jij jezelf open opstelde...

Wat ik erg prettig vond in dit loopbaantraject was het persoonlijke contact en de rustige wijze waarop je met mij dit doorlopen hebt. In de gesprekken gingen we de diepte in wat ik erg gewaardeerd heb. Dit was mogelijk omdat jijzelf je open opstelde. Daardoor konden we onderwerpen en thema's verkennen die ik normaliter niet zo gauw zou inbrengen. Al bij al is het in grote lijnen tot een advies gekomen dat in eerste instantie zeer simpel of misschien zelfs een inkoppertje leek: uit je comfortzone komen en dingen gewoon gaan doen, dan gaat 'het' in beweging komen en worden de dingen vanzelf duidelijker. Maar....het blijkt nu dat dit precies is wat ik nodig heb om verder te komen. Dus ik ga ermee aan de slag!
Dank je wel voor de fijne gesprekken!

by Ingo Gotz on Van Essen Groep
Aandacht en maatwerk voor mijn loopbaanontwikkeling!

Arend-Jan van Essen heeft mij met zijn professionele, persoonlijke en veilige werkwijze, inzicht gegeven in mijn talenten. Dit doet hij met aandacht en met speciaal op mijn ontwikkelvraag afgestemde testen, gesprekken en rollenspellen. Dankzij Arend-Jan van Essen ben ik in staat mij en mijn loopbaan te ontwikkelen in de richting die me energie geeft en bij mij past.

by Edwin Rosenthal on Van Essen Groep
Zelfvertrouwen en carrièreperspectief een boost gekregen!

Ik heb Arend Jan leren kennen als een zeer deskundige en betrokken coach. Arend Jan heeft mij tot andere en nieuwe inzichten gebracht omtrent mijn loopbaan maar ook zeker over mij als persoon en mijn kwaliteiten. Hij ontdekte kwaliteiten bij mij waarvan ik zelf niet wist dat ik hierover beschikte.

Hij heeft mij tijdens de diverse sessies meer over mijzelf geleerd waardoor mijn zelfvertrouwen en carrièreperspectief daadwerkelijk een boost heeft gekregen.
Tevens heb ik bij hem een aantal zogenaamde opstellingen gedaan. Dit was voor mij totaal nieuw en best heel spannend. Deze opstellingen hebben zijn uitwerking niet gemist. Ik heb hier in mijn dagelijks leven en binnen het werk veel aan.

Een echte aanrader voor een ieder die meer inzicht wil verkrijgen in het eigen doen en laten en wat hierachter zit, maar sterker nog hoe je het plaats kan geven in je eigen bestaan.

Samengevat een betrokken coach met gemeende aandacht voor wat jou drijft, over welke kwaliteiten je beschikt en hoe je deze optimaal kan inzetten.

by Ralf on Van Essen Groep
Meer dan testresultaten

Ik heb Arend-Jan ervaren als een professionele, empathische coach en inspirator. Hij is eerlijk in zijn feedback, alert in het doorvragen, soms confronterend en door zijn open houding gemakkelijk om mee in contact te komen. Gedurende mijn Talentscan/ loopbaan traject heeft hij niet alleen naar test resultaten gekeken maar ook naar mijn persoonlijkheid. Dit waar ik inzichten en handvatten heb verkregen die ik kan gebruiken voor verdere groei in mijn privé en werk.

Ik heb het traject als bijzonder waardevol en ik gun anderen oprecht de gelegenheid ook met Arend-Jan een traject te doorlopen.

by Mila on Van Essen Groep
Respectvol confronterend

Arend-Jan kende ik van een coaching met collega’s.
Omdat ik niet lekker in mijn vel zat en een innerlijke onrust voelde, ben ik weer in gesprek gegaan met Arend-Jan. Hij kwam met een voorstel van 5 sessies met 1 op 1 begeleiding.
Ik vond het best wel eng en spannend tegelijk en dacht waar ben ik aan begonnen.
Het lukt Arend-Jan op een eerlijke en respectvolle manier de gevoelige ontwikkelpunten te benoemen. Kwetsbaar opstellen voelde veilig door zijn rust en oprechte interesse in mij als persoon. Het coachen was confronterend, maar was nodig om mij tot inzichten te brengen.
Het toepassen in de praktijk en het je eigen maken was een uitdaging. Het heeft mij een rijker mens gemaakt en gaf mij de innerlijke rust die ik zocht. Ik mocht zijn wie ik ben.
Ik ben ontzettend trots op deze ervaring en had het niet willen missen.
Arend-Jan bedankt voor de persoonlijke groei en wijsheid.
Hartelijke groet, Mila

Page 1 of 6:
«
 
 
1
2
3
 
»