Logo Van Essen Groep
Neem vrijblijvend contact op met
+31 (0)30 75 14 273

  • nl
  • en

Referenties

Op deze pagina vindt u een overzicht van referenties en ervaringen van klanten met Van Essen Groep. Wil je zelf ook een referentie schrijven? Klik dan op onderstaande button.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Van Essen Groep
Average rating:  
 42 reviews
by Vincent on Van Essen Groep
Betrokken en duidelijk

Tijdens het loopbaantraject heb ik met Arend-Jan verschillende gesprekken gehad waarin we vooral samen hebben besproken wat in mijn situatie van belang is. Verder heb ik verschillende opdrachten en werkvormen gedaan waarmee je een compleet beeld van jezelf krijgt. Ik ga nu met een goede basis verder werken aan mijn carrière.

by Virna-Lizza Sol on Van Essen Groep
Omdat jij jezelf open opstelde...

Wat ik erg prettig vond in dit loopbaantraject was het persoonlijke contact en de rustige wijze waarop je met mij dit doorlopen hebt. In de gesprekken gingen we de diepte in wat ik erg gewaardeerd heb. Dit was mogelijk omdat jijzelf je open opstelde. Daardoor konden we onderwerpen en thema's verkennen die ik normaliter niet zo gauw zou inbrengen. Al bij al is het in grote lijnen tot een advies gekomen dat in eerste instantie zeer simpel of misschien zelfs een inkoppertje leek: uit je comfortzone komen en dingen gewoon gaan doen, dan gaat 'het' in beweging komen en worden de dingen vanzelf duidelijker. Maar....het blijkt nu dat dit precies is wat ik nodig heb om verder te komen. Dus ik ga ermee aan de slag!
Dank je wel voor de fijne gesprekken!

by Ingo Gotz on Van Essen Groep
Aandacht en maatwerk voor mijn loopbaanontwikkeling!

Arend-Jan van Essen heeft mij met zijn professionele, persoonlijke en veilige werkwijze, inzicht gegeven in mijn talenten. Dit doet hij met aandacht en met speciaal op mijn ontwikkelvraag afgestemde testen, gesprekken en rollenspellen. Dankzij Arend-Jan van Essen ben ik in staat mij en mijn loopbaan te ontwikkelen in de richting die me energie geeft en bij mij past.

by Edwin Rosenthal on Van Essen Groep
Zelfvertrouwen en carrièreperspectief een boost gekregen!

Ik heb Arend Jan leren kennen als een zeer deskundige en betrokken coach. Arend Jan heeft mij tot andere en nieuwe inzichten gebracht omtrent mijn loopbaan maar ook zeker over mij als persoon en mijn kwaliteiten. Hij ontdekte kwaliteiten bij mij waarvan ik zelf niet wist dat ik hierover beschikte.

Hij heeft mij tijdens de diverse sessies meer over mijzelf geleerd waardoor mijn zelfvertrouwen en carrièreperspectief daadwerkelijk een boost heeft gekregen.
Tevens heb ik bij hem een aantal zogenaamde opstellingen gedaan. Dit was voor mij totaal nieuw en best heel spannend. Deze opstellingen hebben zijn uitwerking niet gemist. Ik heb hier in mijn dagelijks leven en binnen het werk veel aan.

Een echte aanrader voor een ieder die meer inzicht wil verkrijgen in het eigen doen en laten en wat hierachter zit, maar sterker nog hoe je het plaats kan geven in je eigen bestaan.

Samengevat een betrokken coach met gemeende aandacht voor wat jou drijft, over welke kwaliteiten je beschikt en hoe je deze optimaal kan inzetten.

by Ralf on Van Essen Groep
Meer dan testresultaten

Ik heb Arend-Jan ervaren als een professionele, empathische coach en inspirator. Hij is eerlijk in zijn feedback, alert in het doorvragen, soms confronterend en door zijn open houding gemakkelijk om mee in contact te komen. Gedurende mijn Talentscan/ loopbaan traject heeft hij niet alleen naar test resultaten gekeken maar ook naar mijn persoonlijkheid. Dit waar ik inzichten en handvatten heb verkregen die ik kan gebruiken voor verdere groei in mijn privé en werk.

Ik heb het traject als bijzonder waardevol en ik gun anderen oprecht de gelegenheid ook met Arend-Jan een traject te doorlopen.

by Mila on Van Essen Groep
Respectvol confronterend

Arend-Jan kende ik van een coaching met collega’s.
Omdat ik niet lekker in mijn vel zat en een innerlijke onrust voelde, ben ik weer in gesprek gegaan met Arend-Jan. Hij kwam met een voorstel van 5 sessies met 1 op 1 begeleiding.
Ik vond het best wel eng en spannend tegelijk en dacht waar ben ik aan begonnen.
Het lukt Arend-Jan op een eerlijke en respectvolle manier de gevoelige ontwikkelpunten te benoemen. Kwetsbaar opstellen voelde veilig door zijn rust en oprechte interesse in mij als persoon. Het coachen was confronterend, maar was nodig om mij tot inzichten te brengen.
Het toepassen in de praktijk en het je eigen maken was een uitdaging. Het heeft mij een rijker mens gemaakt en gaf mij de innerlijke rust die ik zocht. Ik mocht zijn wie ik ben.
Ik ben ontzettend trots op deze ervaring en had het niet willen missen.
Arend-Jan bedankt voor de persoonlijke groei en wijsheid.
Hartelijke groet, Mila

by Ingrid on Van Essen Groep
Blij dat ik afgewezen ben!

Natuurlijk vind ik het jammer dat ik te licht ben bevonden, maar dat is vooral een ego-dingetje. :-). Want wat overheerst is dankbaarheid! Ik 'voel' me zeer gezien en gehoord. Omdat wij met elkaar contact hebben gehad, projecteer ik dat vooral op jou. Deel het vooral met wie het ook toekomt.

De genoemde kwetsbaarheid, die, zoals de opdrachtgever dat verwoordde, een zekere afstand tot de functie teweegbrengt, heb je boven tafel gekregen. Ik herken me daarin. En ben blij met deze feedback.

Omdat die kwetsbaarheid, ik versta of i.i.g. herken het als 'verwerkingstijd', sowieso bij mijn grondtoon hoort, zou ik die ook nauwelijks verder kunnen (willen) omvormen tot de benodigde efficiëntie die voor die functie vereist is.

Kortom: 🙂
Dankjewel voor de wezenlijke afstemming, de feedback en voor het behoeden van teleurstellingen m.b.t. beoogde samenwerkingen.

Succes met en voor de juiste kandidaat op deze, toch wel erg boeiende, functie.

Alle goeds voor jou.

Hartelijke groet, Ingrid

by Jeroen van der Poel on Van Essen Groep
Echt de moeite waard!

Op 28 oktober was het weer zover. De Loopbaandag Houten, georganiseerd door de Van Essen groep. Een dag waarop een breed palet aan workshops wordt aangeboden die nieuwe inzichten geven en handvatten aanreiken om je verder te helpen in je loopbaan. Voor mij de tweede keer dat ik heb deelgenomen en wat ik zo bijzonder vind aan deze dag, is dat er een fijne positieve energie hangt. De professionals die de workshops verzorgen zijn zeer toegankelijk, warm en je voelt je welkom. Dit schept ook de sfeer van waaruit je de workshops of één op één coaching in gaat. Ik voelde me uitgenodigd om mijn verhaal te vertellen en vragen te stellen, waarbij het “ok” voelde om me soms ook kwetsbaar op te stellen.

Kortom voor een ieder met loopbaanvragen een aanrader! Voel je toch een lichte twijfel, dan zou ik zeggen trek de stoute schoenen aan en gun jezelf dit cadeautje. Het is het meer dan waard.

Groet, Jeroen

Page 1 of 6:
«
 
 
1
2
3
 
»