Logo Van Essen Groep
Neem vrijblijvend contact op met +31 (0)30 75 14 273

Referenties

Op deze pagina vindt u een overzicht van referenties en ervaringen van klanten met Van Essen Groep. Wil je zelf ook een referentie schrijven? Klik dan op onderstaande button.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Van Essen Groep
Average rating:  
 49 reviews
byMichelle Westenberg onVan Essen Groep
Ontwikkeltraject

Van Essen Groep was het eerste bedrijf dat ik tegen kwam die het loopbaan ontwikkeladvies aanbood met de NL leert door subsidie. Ondanks dat het in Houten was, wat voor mij een uur rijden is, toch besloten het te doen. Ik ben ontzettend blij dat ik het traject bij Arend-Jan heb mogen doorlopen!

Arend-Jan is een zeer bedreven loopbaancoach. Hij leest tussen de regels door, is direct en zeer oplettend. Daarnaast heeft hij veel kennis en ervaring en dat merk je. Soms zelfs zonder woorden weet Arend-Jan precies wat je bedoelt. Verder is Arend-Jan ook gewoon een leuke gesprekspartner en schroomt hij niet om over zijn eigen passies/activiteiten te vertellen waardoor het voor mij voelde als een zeer gelijkwaardige coachingsrelatie.

De coaching heeft mij nieuwe inzichten gebracht maar zeker ook zaken helder gemaakt die ik eigenlijk al wist. Ik heb nu een veel duidelijker beeld welke stappen ik op de korte en lange termijn kan ondernemen om meer werkgeluk te ervaren. Ik kan het iedereen aanraden om aan een coachingstraject met Arend-Jan te starten!

byElle Jonkman onVan Essen Groep
Dankbaar - Inspiratie

De loopbaan ontwikkeling advies - heb ik als 1 groot cadeau mogen ervaren.
Arend-Jan is een bijzonder mooi mens, die op een heel open respectvolle wijze laat zien wat er allemaal nog meer mogelijk is.
Arend-Jan maakt de andere kant zichtbaar, waar ik zelf niet op zou komen, zelf geen inzicht in had of bewustzijn van heb. Ik ben echt gezien.
Arend-Jan geeft precies de juiste inzichten en huiswerk opdrachten, waar ik als persoon veel verder mee bent gekomen, dan ik ooit had durven dromen.
Een prachtige inspiratiebron, wat mij altijd bij zal blijven en voor mij een groei en inzicht in bewustzijn tot veel meer heeft ingezet.
Ik ben Arend-Jan heel dankbaar voor alles wat hij voor mij daarin heeft betekend, wat mij heeft 'aan' gezet om zelf stappen te durven ondernemen, voor mijn verdere toekomst betreft werk, groei en mogelijkheden. Compleet de andere kant op, wat echt mij past en waar ik echt blij van word.
Ik heb weer een toekomstplan, waar ik ontzettend naar uitkijk.
Dankbaar voor deze mooie inspiratie!

byLucien onVan Essen Groep
Echte transformatie

Ik ben bij Arend-Jan gekomen om stappen te zetten in de manier waarop ik mij uit, meer in het moment te leven en daarmee mijn effectiviteit te vergoten. Nou, dat is gelukt! Ik heb de samenwerking met Arend-Jan als zeer prettig ervaren, waarbij ik zijn professionaliteit, oprechtheid en oog voor de persoon en situatie sterk waardeer. Ook is de inzet van zijn netwerk een groot pluspunt, evenals de interventies die daarmee mogelijk zijn. Aanrader!

byMark onVan Essen Groep
Arbeidsgeluk!

Na een lange periode van zoeken naar arbeidsgeluk heeft mijn (toenmalige) werkgever mij aan Arend-Jan gelinkt. Na een kwartier bij het intakegesprek was voor mij al duidelijk dat Arend-Jan wel weet waar hij het over heeft. Gedurende de coaching heeft hij mij geholpen om in te zien waar zowel mijn krachten als mindere kwaliteiten liggen. Hierdoor vielen voor mij veel puzzelstukjes op hun plaats. Wat ik als heel positief heb ervaren is dat Arend-Jan niet bang is om de hulp van andere coaches in te zetten als hij denkt dat daar betere resultaten mee behaald kunnen worden. Inmiddels heb ik mede door de gesprekken met Arend-Jan een baan gevonden waar ik weer met veel plezier naar toe ga.

byYuli onVan Essen Groep
Loopbaantest

Na de loopbaan- en talententest te hebben gedaan, heb ik een gesprek gehad met Arend-Jan zodat hij mij van feedback kon voorzien over mijn resultaten. Arend-Jan heeft de resultaten objectief geanalyseerd, de resultaten verder toegelicht en gaf aanvullende informatie over de inhoud van de rapportage. De professionaliteit van Arend-Jan was heel duidelijk te zien, dit heb ik als heel prettig ervaren. Daarnaast heeft Arend-Jan in zeer korte tijd mijn persoonlijkheid omschreven. Tot slot was Arend-Jan eerlijk tegen mij en heeft ook wat adviezen en tips meegegeven. Dankjewel Arend-Jan voor dit gesprek, het is een aanrader!

Ik wens Arend-Jan het allerbeste toe en misschien tot ziens.

Groet,
Yuli

byDorothee onVan Essen Groep
Loopbaanadvies, snel en effectief!

Arend-Jan heeft in een hele korte tijd (2 gesprekken) laten inzien welk pad ik moet bewandelen om in mijn kracht te komen. In een fijne sfeer, roert hij de dieper liggende laag aan, geeft praktische handvaten zodat ik verder kan. Kortom heel erg waardevol!

byTherèse Blok onVan Essen Groep
Ik gun iedereen dezelfde ervaring!

Mijn ervaring met jou zijn louter positief.
De wijze waarop je mij hebt geholpen nadat ik was gestopt met mijn bedrijf heb ik als zeer prettig ervaren.
Ik zat boordevol ideën en ambities, maar toen het zover was liep ik vast en kreeg ik last van faalangst.
Dankzij de verschillende talententests, maar nog meer dankzij de sessies heb ik inzichten gekregen in mijn mogelijkheden, talenten en valkuilen.
Dat jij jezelf ook openstelde tijdens de sessie maakte dat het voor mij makkelijk werd om open, eerlijk en kritisch naar mezelf te kijken.
De opstelling die ik via jou heb mogen doen heeft mij ook ontzettend veel gebracht. Zowel privè als zakelijk.

Voor mij hebben de sessies met Arend-Jan veel betekend, rust, focus, doorzetten en blijven geloven in mezelf.

Ik gun iedereen dezelfde ervaring!

Met vriendelijke groet,

Therèse Blok

byVincent onVan Essen Groep
Betrokken en duidelijk

Tijdens het loopbaantraject heb ik met Arend-Jan verschillende gesprekken gehad waarin we vooral samen hebben besproken wat in mijn situatie van belang is. Verder heb ik verschillende opdrachten en werkvormen gedaan waarmee je een compleet beeld van jezelf krijgt. Ik ga nu met een goede basis verder werken aan mijn carrière.

Page 1 of 7:
«
 
 
1
2
3
 
»