Logo Van Essen Groep
Neem vrijblijvend contact op met +31 (0)30 75 14 273

Loopbaanspiegel (particulieren)

Begeleiding naar een nieuw loopbaanperspectief

Meer weten van uw talenten en ontwikkelmogelijkheden wat betreft werk en persoonlijkheid? Waar ligt mijn kracht, wat kan ik goed en wat zijn mijn ontwikkelpunten? Voor particulieren hebben wij een aantrekkelijk programma gemaakt om daar meer zicht op te krijgen. Afhankelijk van het budget dat u aan perspectief op nieuw werk wilt besteden heeft u de keuze uit drie pakketten.

Aanpak
 Loopbaanspiegel

Telefonisch contact of vrijblijvend kennismakingsgesprek over uw vraag.
Past dit traject bij de vraag die u heeft?

  1. Intakegesprek: bespreken van uw loopbaan, uw wensen en mogelijkheden.
  2. Online enkele vragenlijsten invullen: persoonlijkheid, werkstijlen, interesses en uw c.v./beroepsprofiel.
  3. Persoonlijk terugkoppelingsgesprek: bespreken uitkomsten en rapportage.
  4. Toegang tot een grote vacaturedatabase: koppeling testen met vacatures.
  5. Loopbaancoachinggesprekken om plannen in concrete acties om te zetten.

Kosten

Wij bieden drie vormen aan op basis van hetzelfde testmateriaal. Wanneer u alleen de testuitslagen wilt bespreken kunt u volstaan met optie 1. Wanneer u samen met een ervaren adviseur uw vraagstelling wilt verkennen kunt voor voor optie 2 kiezen. Wanneer u persoonlijke begeleiding wilt bij de vragen: Wat wil ik?, Wat kan ik en Hoe kan ik dat bereiken? Dan kunt u voor optie 3 kiezen met 2 loopbaangesprekken.

Basis
Korte telefonische intake of kennismakingsgesprek, vragenlijsten thuis invullen, inclusief analyse testmateriaal, een terugkoppelingsgesprek (1,5 uur) met uitgebreid digitaal rapport, licentiekosten testmateriaal en een jaar lang toegang tot een actuele vacaturebank: € 395,- (excl. btw).

Basis+
Loopbaangesprek (2 uur), vragenlijsten thuis invullen, inclusief analyse testmateriaal, inclusief een terugkoppelingsgesprek (1,5 uur) met uitgebreid digitaal rapport, licentiekosten testmateriaal en een jaar lang toegang tot een actuele vacaturebank: € 595,- (excl. btw).*

Comfort
Loopbaangesprek (2 uur), vragenlijsten thuis invullen, inclusief analyse testmateriaal, inclusief een terugkoppelingsgesprek (1,5 uur) met uitgebreid digitaal rapport, licentiekosten testmateriaal, een jaar lang toegang tot een actuele vacaturebank en twee loopbaangesprekken (2 x 1,5 uur): € 895,- (excl. btw).*

* De prijsstelling is uitsluitend bestemd voor particulieren. Het is mogelijk om via Skype gesprekken te voeren. Persoonlijk contact zien wij als een eerste vereiste voor kwaliteit. Daarom starten wij een traject altijd met een persoonlijke ontmoeting.

Wat levert een Loopbaanspiegel op?

De rapportage van de testen geeft een overzicht van alle uitkomsten van de vragenlijsten en een overzicht van de passende beroepen en bijbehorende actuele vacatures en een indicatie van de trends in de vraag op de arbeidsmarkt. Bij elk passend beroep wordt een functieanalyse getoond die de overeenkomsten en verschillen tussen beroep en persoonskenmerken grafisch in beeld brengt.

Vacaturebank

Kandidaten krijgen een jaar lang de gelegenheid om gebruik te maken van een vacaturebank met gemiddeld 45.000 actuele vacatures. Vacatures ouder dan drie weken worden verwijderd. Dat geeft een actueel beeld van internetvacatures. En het kan veel tijd besparen met het vinden van werk op internet.

Meer informatie?

Neem dan contact met ons op voor een nadere toelichting en een vrijblijvend intakegesprek.
Contactpersonen: drs. Arend-Jan van Essen, talent consultant of drs. Gerda Spruit, Psycholoog NIP, telefoon 030 75 14 273, e-mail: aj@vanessengroep.nl en gerda@vanessengroep.nl.