Logo Van Essen Groep
Neem vrijblijvend contact op met +31 (0)30 75 14 273

Employability check

Begeleiding naar een nieuw loopbaanperspectief

Loopbaanadvies met vacatures

De Employability Check is een online assessment instrument dat de Van Essen Groep gebruikt om je op een efficiënte manier individueel loopbaanadvies te geven. De Employability Check helpt om je inzicht te geven in je positie en kansen op de arbeidsmarkt. Het geeft je een beeld van je competenties en mogelijkheden qua loopbaan en functies. Je C.V., persoonlijkheidsvragenlijsten en het beroepsprofiel dat je kiest worden benut om vacatures te selecteren en je ziet per actuele vacature meteen grafisch wat de match en verschillen zijn met jouw persoonlijkheidsprofiel.

Bij de testen krijg je een persoonlijke nabespreking met een gecertificeerde loopbaanprofessional en 3 gesprekken om je te helpen je eigen loopbaanactieplan te maken. De Employability Check geeft je antwoord op vragen: “Wie ben ik?” (analyse van je kwaliteiten), “Wat wil ik?” (analyse van je gewenste beroepsprofiel), “Hoe ziet mijn arbeidsmarkt er uit?” (wat voor functies passen bij mij) en “Waar liggen mijn kansen?” (door het gebruik van de online vacaturedatabase).

De Employability Check bestaat uit de volgende online vragenlijsten:

1 SHL is wereldwijd de marktleider op het gebied van psychometrie in de werkomgeving. De persoonlijkheidsvragenlijst van SHL is al sinds 1984 in gebruik, recent herzien en de meest gebruikte beroepspersoonlijkheidsvragenlijst ter wereld.

Programma Employability Check

Werkwijze Employability Check

Onze aanpak is persoonlijk, betrokken en direct. Van de deelnemers wordt verwacht dat zij actief aan de slag willen om hun Loopbaantraject tot een succes te maken. Om het rendement van het traject te vergroten maken wij gebruik van praktijkopdrachten, persoonlijkheidsvragenlijsten, praktijksimulaties en coaching. Een sfeer van vertrouwen en respect kenmerkt onze aanpak.

Belangstelling voor een Employability Check?

Neem dan contact met ons op voor een nadere toelichting en een vrijblijvend intakegesprek.
Contactpersonen: drs. Arend-Jan van Essen, talent consultant of drs. Gerda Spruit, Psycholoog NIP, telefoon 030 75 14 273, e-mail: aj@vanessengroep.nl en gerda@vanessengroep.nl.

 

https://www.google.com/webmasters/verification/verification-file-dl?hl=nl&authuser=0&siteUrl=https://www.vanessengroep.nl/&security_token=oBZ1H4Gyk5KUGkQz1La6z0U2Mjs:1533813923746