Logo Van Essen Groep
Neem vrijblijvend contact op met +31 (0)30 75 14 273

Outplacement

Begeleiding naar een nieuw loopbaanperspectief

Outplacement is voor werknemers die gewenst of ongewenst vertrekken. Uitzien naar ander werk gaat niet altijd vrijwillig en iedereen beleeft het anders. Wat de een als een kans ziet om opnieuw te beginnen is voor de ander een pijnlijke en nare situatie. Iedereen stelt zo zijn of haar eisen aan een outplacement traject. De adviseurs van de Van Essen Groep houden rekening met de specifieke wensen en behoeften van de deelnemers, maken het traject op maat. Deelnemers kunnen zelf aangeven wat zij willen en waar wij hen mee kunnen helpen. Het is hun traject, bedoelt om hen te helpen ontdekken wat zij werkelijk willen, waar hun passie ligt voor een nieuwe carrière. Bij de Van Essen Groep kies je zelf met welke coach en welk programma je aan de slag wilt.

In outplacementtrajecten gaat het om het maken met een nieuwe start, waarbij een goede brief en c.v. belangrijk zijn. Evenals het gebruik van sociale media en een coach die met je meedenkt en ook buiten de geplande afspraken bereikbaar is per e-mail en telefoon. Persoonlijke aandacht, sollicitatietraining, verstand van mensen en een jaar toegang tot een grote database met actuele vacatures helpen vaak om in korte tijd een passende, nieuwe werkkring te vinden.

Je outplacement traject bij de Van Essen Groep doen betekent het vergroten van je inzicht in je kwaliteiten en ontwikkelpunten om jezelf te ontwikkelen en je competenties te vergroten. Je kunt een concreet beeld krijgen van je capaciteiten, persoonlijkheid en vaardigheden. Elk programma wordt op maat gemaakt en afgestemd op je eigen wensen.