Logo Van Essen Groep
Neem vrijblijvend contact op met +31 (0)30 75 14 273

Ontwikkeladvies Wooncorporaties

Voor wie vooruit wil!

Goed, gezond en gemotiveerd blijven werken? Wij helpen je daarbij met de subsidie van de overheid. Ontdek wat je kunt, wat je wilt en waar je kansen liggen!

Deelname aan dit persoonlijke loopbaan ontwikkeltraject (ter waarde van € 700,-) is voor de deelnemers gratis, omdat het wordt betaald door de overheid vanuit het steunpakket ‘NL leert door’. Dat kun je nalezen in de Staatscourant van het Koninkrijk der Nederlanden.

Let op!

Het Ministerie van Sociale Zaken stelt per 1 december het NL Leert Door ontwikkeladvies weer beschikbaar. Dat betekent dat werknemers, zelfstandigen en werkzoekenden weer kosteloos een ontwikkeltraject kunnen volgen bij een loopbaanadviseur. Er zijn 50.000 adviestrajecten beschikbaar.

Meld je alvast aan! (onderaan de pagina). Dan ben je verzekerd van een plek en plannen wij alvast een afspraak in!

FLOW-vouchers en Ontwikkeladvies

Als medewerker van een wooncorporatie betaal je elk jaar 0,15% van je brutosalaris aan FLOW, Fonds Leren en Ontwikkelen Wooncorporaties en je werkgever betaalt de andere helft. Daarmee kun je elke drie jaar 3 ‘gratis’ ontwikkelgesprekken voeren met een van de 28 Flow loopbaanadviseurs. Je kunt als medewerker van een wooncorporatie gratis deelnemen aan een Loopbaan Ontwikkeladvies èn gebruik maken van 3 Flow-vouchers.

Duurzame inzetbaarheid

Voor wie?

Voor iedereen van 18 jaar tot de pensioengerechtigde leeftijd met een band met de Nederlandse arbeidsmarkt komt in aanmerking voor dit ontwikkeladvies. Iedereen in loondienst, ondernemers en werkzoekenden.

Loopbaan ontwikkeladvies

Het loopbaan ontwikkeladvies-programma maken we samen met jou op maat, omdat voor iedereen de vragen anders zijn. De beschikbare 4 contacturen plannen we in goed onderling overleg. Het bied je de mogelijkheid om met een loopbaanprofessional over jouw loopbaanvragen na te denken en een plan met loopbaanscenario’s voor jou te maken.

Vooraf

Na je aanmelding ontvang je een bevestigingsmail en nemen we contact met je op om je loopbaan ontwikkeladvies in te plannen. Om efficiënt gebruik te maken van de beschikbare tijd ontvang je vooraf een link om je te registreren, een arbeidsmarktscan, een zelfevaluatie-vragenlijst, een loopbaantest en een talententest.

Programma

 1. Situatieschets Wat is mijn huidige situatie qua loopbaan en arbeidsmarktpositie en toekomstbeeld?
 2. Persoonlijkheidsprofiel Wat zijn mijn kwaliteiten en ontwikkelpunten, competenties, drijfveren en ambities?
 3. Toekomstperspectief Waar liggen mijn kansen op de arbeidsmarkt voor de korte en lange termijn?
 4. Ontwikkelplan Welke acties plan je voor de korte en/of lange termijn om je loopbaandoel te realiseren?

Vertrouwelijkheid

Wat tussen onze loopbaanadviseurs en jou besproken wordt vertrouwelijk behandeld en wordt door ons niet gedeeld met anderen. Jij bepaalt of je je deelname of de uitkomsten met iemand, zoals een werkgever en/of leidinggevende wilt delen. Onze adviseurs werken volgens de beroepscode van het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP beroepscode). De beroepscode heeft betrekking op de ethische basisprincipes: verantwoordelijkheid, integriteit, respect en deskundigheid als maatstaf om het gedrag van psychologen te kunnen beoordelen.

Persoonlijk contact / Online

Je mag zelf bepalen of je bij ons op kantoor wilt afspreken of on-line via onze ‘end-to-end-encrypte’ (veilige) videoverbinding waarvoor je niets hoeft te downloaden.

Corona

Wij hebben alle hygiëne-maatregelen getroffen in verband met Covid-19 om veilig te kunnen  werken.

Hoe werkt het?

Wij nemen je de subsidie-aanvraag uit handen. Je hoeft je alleen maar aan te melden en je ontvangt van ons een bevestiging met alle informatie voor het ontwikkeltraject.

De Flow-vouchers ontvang je door het online-programma door met je wooncorporatie e-mailadres in te loggen op: https://flowweb.nl/loopbaanwijzer en de interessetest en de capaciteitentesten te maken.

Ik doe mee!

  Dan ontvang je een ontvangstbevestiging en nemen wij contact met je op voor een afspraak.
  Wanneer je vragen over het loopbaanontwikkeladvies hebt horen wij dat graag (030 75 14 273).

  Arend-Jan van Essen Van Essen Groep

  Contactpersoon: Drs. Arend-Jan van Essen, Talent Consultant, erkend door NOLOC (Beroepsorganisatie Loopbaanprofessionals), FLOW (Fonds Leren en Ontwikkelen Wooncorporaties),  Achmea erkend coach bij loopbaan en burn out en stress-vraagstukken, telefoon 06 25 60 50 23, e-mail: aj@vanessengroep.nlCurriculum Vitae.          

  Livvit Coach AchmeaVan Essen Groep Register LoopbaanprofessionalFlow web