Logo Van Essen Groep
Neem vrijblijvend contact op met +31 (0)30 75 14 273

Gratis ontwikkeladvies 45+

Als 45-plusser heb je vaak al de nodige werkervaring opgedaan en kom je op een gegeven moment voor de vraag te staan of je wat je doet nog wel wil blijven doen tot aan je pensioen. Wij merken dat de noodzaak om langer te werken (later met pensioen) een uitdaging kan vormen. Wil ik mijn huidige werk blijven doen of wil ik met een loopbaanprofessional in gesprek om te onderzoeken welke volgende stap past bij mijn opleiding, werkervaring en ambities? Meld je dan aan voor een gratis ontwikkeladvies 45+ bij de Van Essen Groep. Dat is voor jou kosteloos, want wij regelen de subsidie!

Waarom ontwikkeladvies voor 45+?

Het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid vindt het belangrijk dat je met plezier naar je werk gaat, werk doet dat bij je past en dat je ook op een gezonde manier je pensioen haalt. Daarom geven zij subsidie voor een gratis ontwikkeladvies 45+.

Waarom is het ontwikkeladvies gratis?

De subsidie maakt het ontwikkeladvies gratis wanneer je aan de volgende voorwaarden voldoet: je bent 45 jaar of ouder, werkt minimaal 12 uur per week. Wanneer je werkeloos bent, vanwege een ziekte niet kunt werken of in een ontslagregeling of reorganisatie zit, dan kun je geen gebruik maken van deze subsidie. Wij kunnen wel een programma op maat maken voor een loopbaan TalentScan met persoonlijk ontwikkeladvies.

Aanpak ontwikkeladvies 45+

Een ontwikkeladvies bij de Van Essen Groep ziet er als volgt uit: Wanneer je je bij ons aanmeldt wordt je begeleid door een senior loopbaanadviseur.

  1. Je loopbaanadviseur gaat met je in gesprek (telefonisch of live) over je huidige werk, wat je leuk vindt, waar je goed in bent. Daarmee krijg je inzicht in je kwaliteiten en ontwikkelpunten (Wat kan ik?).
  2. Je gaat in gesprek over je ambities en toekomstbeelden (Wat wil ik?)
  3. Je maakt een loopbaantest en talententest om een beeld te krijgen van je talenten en mogelijke loopbaanscenario’s.
  4. Je loopbaanadviseur helpt je om een loopbaanactieplan te maken en ermee aan de slag te gaan.
  5. De doorlooptijd van je loopbaantraject is meestal een maand.
  6. Je ontvangt een rapport ter afronding van je traject om mee aan de slag te gaan samen met het plan van aanpak dat je hebt gemaakt.

Voorwaarden

Wil jij een ontwikkeladvies? Meld je dan hieronder aan bij de Van Essen Groep. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Voldoe jij aan de voorwaarden om je ontwikkeladvies vergoed te krijgen?

Ik doe mee!

    Arend-Jan van Essen Van Essen Groep

    Contactpersoon: Drs. Arend-Jan van Essen, Talent Consultant en door Achmea erkend coach bij burn out en stress-vraagstukken, telefoon 06 25 60 50 23, e-mail: aj@vanessengroep.nlCurriculum Vitae.