Logo Van Essen Groep
Neem vrijblijvend contact op met +31 (0)30 75 14 273

Persoonlijke effectiviteit

Mensen maken het verschil!

Persoonlijke Effectiviteit voor managers

Programma Persoonlijke Effectiviteit

Werkwijze

Op basis van de intake maakt u met een Management Coach concreet plan van aanpak. Een Management Coach maakt een analyse maken van uw kwaliteiten en coachingsvraag. Onze aanpak is strikt vertrouwelijk (beroepscode NIP). Wij werken met concrete casuïstiek uit uw werksituatie. Het traject heeft een positief kritische insteek. Een Management Coach van de Van Essen is helder, concreet en kan soms direct zijn bij het geven van feedback. De focus ligt op het doelgericht werken naar concrete en werkbare resultaten. Wij maken als Management Coach gebruik van organisatie-opstellingen, bokscoaching, RET (Rationeel Emotieve Training), Voice Dialogue, NLP.

Praktijksituaties

Persoonlijke Effectiviteit kan u helpen bij de analyse van uw team. Wat zijn de kwaliteiten van de teamleden en hoe kunnen die het beste worden benut om gestelde doelen te bereiken? Wij werken als Management Coach als externe sparring partner van managers en directeuren. Een Management Coach van de Van Essen Groep begeleidt managers in hun doorgroei van een operationele naar een meer tactische of strategische managementpositie.

Kosten Persoonlijke Effectiviteit

De investering voor het traject Persoonlijke Effectiviteit bedragen € 1.675,- (exclusief BTW).

Wanneer u meer wilt weten over een traject Persoonlijke Effectiviteit, neem dan contact met ons op voor een nadere toelichting en een vrijblijvend intakegesprek.

De adviseurs van de Van Essen Groep die de trajecten Persoonlijke Effectiviteit verzorgen houden zich aan de gedragscode en de klachtenprocedure van de Noloc. Vereniging voor loopbaan professionals en aan de beroepscode van het NIP. Het Nederlands Instituut van Psychologen.

Contactpersonen: drs. Arend-Jan van Essen, talent consultant of drs. Gerda Spruit, Psycholoog NIP, telefoon 030 75 14 273, e-mail: aj@vanessengroep.nl en gerda@vanessengroep.nl.

nolocNIP logo