Logo Van Essen Groep
Neem vrijblijvend contact op met +31 (0)30 75 14 273

AEM Cube 360-graden

Managers maken het verschil!

AEM Cube: een effectief management tool

 

Aem cube drijfverenanalyse Van Essen Groep

AEM Cube: 360˚ feedback: (team) drijfverenanalyse en opvolgingsvraagstukken

We leven in een veranderende wereld. Onze overleving als soort is gebaseerd op deze kwaliteit. Veranderende omgevingen, zowel in een individuele als organisationele context vereisen aanpassing. De AEM Cube biedt inzichten die dieper gaan en daardoor praktischer in gebruik zijn dan veel persoonlijkheidstesten.
De AEM Cube onderzoekt kandidaten en teams op drie belangrijke dimensies van adaptatie: Attachment, Exploratie en Maturiteit in Complexiteit.Dat biedt u een duidelijk inzicht in de natuurlijke en unieke bijdrage van individuen en teams. Daarmee heeft u een instrument in handen om te begrijpen hoe u uw eigen kwaliteiten en de kwaliteiten van anderen kunt gebruiken in het realiseren van  individuele-, team- of bedrijfsdoelen.

Het model geeft inzicht in de ‘blauwdruk’ van individuen en teams, wat hun kernkwaliteiten zijn en hoed je complementair kunt werken. Een mooi, weinig bedreigend model om bijvoorbeeld een opvolgingstraject in een familiebedrijf te begeleiden. Het biedt meer houvast dan veel persoonlijkheidstesten over welke aanleg iemand heeft. Het is ook een helder model dat zich gemiddeld in minder dan 10 minuten begrijpelijk laat verklaren.

Voorbeeld AEM Cube programma

Video over de AEM Cube in een business context

Kosten AEM Cube traject

De investering voor een coachingstraject met de AEM Cube bedragen € 2.150,- (exclusief BTW, prijspeil 2022 en inclusief licentiekosten voor de AEM Cube). Op deze overeenkomst zijn de Algemene Voorwaarden van Van Essen Groep van toepassing. Meer weten over de AEM Cube? AEM Cube Presentatie.

Belangstelling voor een AEM cube drijfverenanalyse?

Neem dan contact met ons op voor een nadere toelichting en een vrijblijvend intakegesprek over wat de AEM Cube voor u of uw organisatie kan betekenen.
Contactpersoon: drs. Arend-Jan van Essen, talent consultant, telefoon 0625605023, e-mail: info@vanessengroep.nl.