Logo Van Essen Groep
Neem vrijblijvend contact op met +31 (0)30 75 14 273

Lean Assessment

Doe alleen wat nodig is!

✪   Lean Assessment: expertise op maat
✪   Onze aanpak: snel, flexibel, efficiënt!

Lean Assessment bij selectie en ontwikkeling

Focus op de toegevoegde waarde voor u als klant

Wij hebben de ervaring dat organisaties vaak alleen voor zwaardere (management) functies vragen om een assessment. Dat heeft vaak te maken met het afbreukrisico bij aanname en de mogelijkheid van een second opinion bij twijfel of verschil van inzicht. In de praktijk kan het ‘prijskaartje’ van assessments organisaties ervan kan weerhouden om extern advies te vragen. Onze Lean Assessment aanpak is een prijsbewust alternatief met expertise op maat.

Bij de selectie en ontwikkeling van medewerkers kunt u met ons afspreken wat u zelf wilt doen en uit handen wilt geven. Lean Assessment richt zich op het snel, flexibel en efficiënt beantwoorden van vragen van u als klant. Voorwaarde voor Lean Assessment is dat wij u en uw organisatie goed leren kennen. Wij investeren graag in een goede relatie met u als klant!

Lean Assessment: voorselectie

 1. E-SCAN + RAPPORT. U heeft de keuze tussen een standaard- of een maatwerkrapport met een analyse van de testscores in relatie tot de functie-eisen. Heel waardevol als basis voordat u een sollicitant spreekt.
 2. INTERVIEW + RAPPORT (via Skype of bij ons op kantoor, talen: Nederlands, Engels, Frans en Zweeds). U ontvangt een kernachtig rapport met onze bevindingen.
 3. E-SCAN + INTERVIEW + RAPPORT (via Skype of bij ons op kantoor, talen: Nederlands, Engels, Frans en Zweeds). U ontvangt een meer betrouwbaar maatwerkrapport door de combinatie van testen + interview.

Lean Assessment: selectie & loopbaan

 1. MINI ASSESSMENT + RAPPORT mix interview, testen, praktijksimulatie (1/2 dag).
 2. LOOPBAANASSESSMENT + RAPPORT of SELECTIEASSESSMENT + RAPPORT (1 dag)
 3. UNIEK TALENT ASSESSMENT (2 dagen)


  A
  nders dan alle assessments die u kent!

  (2 dagen)

Lean Assessment Van Essen GroepLean Assessment houdt in dat wij alleen doen wat u nodig vindt als klant. Dat scheelt u tijd en kosten!

U kunt ons vragen om een second opinion of hulp bij de selectie en ontwikkeling van  medewerkers. Wij hebben veel ervaring met management en sales.

Onze Lean Assessment aanpak is praktisch, pragmatisch en doelgericht.

Wij denken met u mee, zijn flexibel en kunnen voor u on-line werken, bij op uw locatie en bij ons op kantoor.

Onze focus: Meer rendement uit talent!

Beroepscode
De selectie assessment adviseurs van de Van Essen Groep werken volgens de beroepscode van het Nederlands Instituut van Psychologen. De beroepscode heeft betrekking op de ethische basisprincipes: verantwoordelijkheid, integriteit, respect en deskundigheid als maatstaf om het gedrag van psychologen te kunnen beoordelen.

Contact

Arend-Jan van Essen Van Essen GroepGerda Spruit

Drs. Arend-Jan van EssenTalent Consultant
CV Arend-Jan van Essen
aj@vanessengroep.nl

Drs. Gerda Spruit, Psycholoog NIP
CV Gerda Spruit
gerda@vanessengroep.nl

Van Essen Groep
Meidoornkade 22
3992 AE Houten (Utrecht)
Nederland
T +31 (0)30 75 14 273
M info@vanessengroep.nl