Logo Van Essen Groep
Neem vrijblijvend contact op met +31 (0)30 75 14 273

Inspirerende Loopbaandag Houten

Geschreven op 20 oktober 2016 · Geen reacties

Er heerste een warme, betrokken sfeer en er liepen veel blije mensen rond. Voor wie dat wilde was er van alles te doen: je kon intekenen bij een van de 6 loopbaancoaches, een tafelopstelling doen, je CV laten checken bij recruiters, workshops volgen over solliciteren, kleding- en stijladvies, werken met plezier door een opgeruimde mailbox en met Personal Branding aan de slag gaan.

Hoe dat kan voor slechts € 25,- (incl. btw)? Een fantastisch team van 18 enthousiaste ondernemers en vrijwilligers hebben deze dag mogelijk gemaakt. In combinatie met de prachtige entourage van Bridges Office Spaces is het, getuige de vele lovende evaluaties en bedankjes, weer een top dag geworden.

De dag werd niet alleen bezocht door mensen die werk nodig hadden, maar ook door mensen die een positiebepaling wilde maken door te spreken met externe, onafhankelijke professionals op hun loopbaan. Dat kan betekenen dat ze tot de conclusie zijn gekomen dat ze op de goede plek zitten, maar het kan ook zijn dat ze tot de conclusie zijn gekomen dat het tijd is voor een volgende stap in hun loopbaan.

Hierbij bedank ik alle deelnemers en begeleiders en kijk ik al uit naar volgend jaar. Dat zal waarschijnlijk 7 oktober 2017 worden.

Kun je niet wachten tot volgend jaar? Neem dan contact met ons op voor een kennismakingsgesprek over wat ons team voor u kan betekenen!

Haal meer rendement uit uw talent met de Van Essen Groep!