Logo Van Essen Groep
Neem vrijblijvend contact op met
+31 (0)30 75 14 273

  • Nederlands

Gratis Ontwikkeladvies 2021

Mis her niet. Schrijf je nu vast in!

Voor wie vooruit wil!

Gratis ontwikkeladvies voor wie goed, gezond en gemotiveerd wil blijven werken. Wij helpen je daarbij met de subsidie van de overheid voor gratis ontwikkeladvies. Ontdek wat je kunt, wat je wilt en waar je kansen liggen!

Deelname aan dit gratis ontwikkeladvies (ter waarde van € 700,-) is voor de deelnemers gratis, omdat het ontwikkeladvies wordt betaald door de overheid vanuit het steunpakket ‘NL leert door’. Dat kun je nalezen in de Staatscourant van het Koninkrijk der Nederlanden. Wanneer je interesse hebt schrijf je dan alvast in , want het landelijk beschikbare aantal aanvragen was dit jaar beperkt tot 20.000 en binnen een maand uitgeput.

Gratis Ontwikkeladvies en duurzame inzetbaarheid

Gratis Ontwikkeladvies, voor wie?

Voor iedereen van 18 jaar tot de pensioengerechtigde leeftijd met een band met de Nederlandse arbeidsmarkt komt in aanmerking voor dit ontwikkeladvies. Iedereen in loondienst, ondernemers en werkzoekenden.

Gratis Ontwikkeladvies voor jouw toekomst

Het ontwikkeladvies maken we samen met jou op maat, omdat voor iedereen de vragen anders zijn. De beschikbare 4 contacturen kunnen we in overleg met jou verdelen over 2-3 bijeenkomsten. Het bied je de mogelijkheid om met een loopbaanprofessional over jouw loopbaanvragen na te denken en een plan met loopbaanscenario’s voor jou te maken.

Vooraf

Na je aanmelding voor het gratis ontwikkeladvies ontvang je een bevestigingsmail en nemen we contact met je op om je loopbaan ontwikkeladvies in te plannen. Om efficiënt gebruik te maken van de beschikbare tijd ontvang je vooraf een link om je te registreren, een arbeidsmarktscan, een zelfevaluatie-vragenlijst, een loopbaantest en een talententest.

Programma gratis ontwikkeladvies

  1. Situatieschets Wat is mijn huidige situatie qua loopbaan en arbeidsmarktpositie en toekomstbeeld?
  2. Persoonlijkheidsprofiel Wat zijn mijn kwaliteiten en ontwikkelpunten, competenties, drijfveren en ambities?
  3. Toekomstperspectief Waar liggen mijn kansen op de arbeidsmarkt voor de korte en lange termijn?
  4. Ontwikkelplan Welke acties plan je voor de korte en/of lange termijn om je loopbaandoel te realiseren?

Vertrouwelijkheid

Wat tussen onze loopbaanadviseurs en jou besproken in het ontwikkeladvies wordt vertrouwelijk behandeld en wordt door ons niet gedeeld met anderen. Jij bepaalt of je je deelname of de uitkomsten met iemand, zoals een werkgever en/of leidinggevende wilt delen. Onze adviseurs werken volgens de beroepscode van het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP beroepscode). De beroepscode heeft betrekking op de ethische basisprincipes: verantwoordelijkheid, integriteit, respect en deskundigheid als maatstaf om het gedrag van psychologen te kunnen beoordelen.

Persoonlijk contact / Online

Je mag zelf bepalen of je voor het ontwikkeladvies bij ons op kantoor wilt afspreken of on-line via onze ‘end-to-end-encrypte’ (veilige) videoverbinding waarvoor je niets hoeft te downloaden.

Corona

Wij hebben alle hygiëne-maatregelen getroffen in verband met Covid-19 om veilig te kunnen  werken.

Gratis ontwikkeladvies subsidie-aanvraag

Wij nemen het papierwerk voor het ontwikkeladvies voor je uit handen. Je hoeft je alleen maar aan te melden en je ontvangt van ons een bevestiging met alle informatie voor het ontwikkeladvies.

Ik wil gratis ontwikkeladvies

Ik doe mee!

Dan ontvang je een ontvangstbevestiging en nemen wij contact met je op voor een afspraak.
Wanneer je vragen over het loopbaanontwikkeladvies hebt horen wij dat graag (030 75 14 273).

gratis-ontwikkeladvies 2021 Arend-Jan van Essen Van Essen Groep

Contactpersoon gratis ontwikkeladvies: Drs. Arend-Jan van Essen, Talent Consultant, erkend door NOLOC (Beroepsorganisatie Loopbaanprofessionals), FLOW (Fonds Leren en Ontwikkelen Wooncorporaties),  Zilveren Kruis Achmea voor loopbaanonderzoek, burn out en herstel, telefoon 06 25 60 50 23, e-mail: info@vanessengroep.nlCurriculum Vitae.      

    gratis-ontwikkeladvies 2021 Arend-Jan van Essen Van Essen Groep Livvit Coach Achmeagratis-ontwikkeladvies 2021 Arend-Jan van Essen Van Essen Groep noloc