Logo Van Essen Groep
Neem vrijblijvend contact op met +31 (0)30 75 14 273

Gratis Loopbaanadvies!

Geschreven op 07 februari 2020 · Geen reacties

Medewerkers bij wooncorporaties dragen elk jaar 0,15% van hun brutosalaris af aan FLOW, het Fonds Leren en Ontwikkelen Wooncorporaties (werkgevers betalen de andere helft). Het doel is het bevorderen van de duurzame inzetbaarheid van corporatiemedewerkers, zodat zij hun werk goed, gezond en gemotiveerd kunnen blijven doen. Daarvoor heeft FLOW tools, zoals persoonlijkheidstesten en platforms voor vacatures en werkervaringsplekken ingericht.

Kortom FLOW is een innovatieve, enthousiaste organisatie met mooie ambities, die op basis van hun ervaringen met loopbaanadviseurs een selectie heeft gemaakt met welke adviseurs zij verder willen. Toen ik de vraag kreeg of ik deel uit wilde maken van dit team heb ik van harte “ja gezegd”. De ontwikkelingsgerichte visie van FLOW spreekt me aan (medewerkers helpen hun werk met plezier te (blijven) doen, loopbaankeuzes te maken die passen bij hun talenten en opties binnen de corporaties en werken aan een goede balans werk-privé. Daar komt nog bij dat ik al heel veel jaren met voldoening FLOW-loopbaantrajecten verzorg!

Corporatiemedewerkers kunnen de “Loopbaanwijzer” doen. Je maakt dan een interessetest en een werk- en denkniveautest en kunt dan “gratis” (je hebt er al voor betaald) deelnemen aan 3 loopbaangesprekken bij een van de 25 adviseurs van je keuze (3-4 per regio). Op de site van FLOW kun je de foto’s en profielen vinden van de beschikbare adviseurs. Wanneer je een oriënterend gesprek wilt met een loopbaanadviseur hoef je geen testen te maken. Het spreekt voor zich dat de gesprekken een vertrouwelijk karakter hebben (NIP-Beroepscode).

Meer weten over wat ik als FLOW-adviseur voor je loopbaan kan betekenen? Neem dan contact op met Arend-Jan van Essen, Talent Consultant @Van Essen Groep, e-mail: aj@vanessengroep.nl, telefoon: 030 751 42 73.

Flow. Fonds Leren en Ontwikkelen Wooncorporaties