Logo Van Essen Groep
Neem vrijblijvend contact op met +31 (0)30 75 14 273

Gezonde nachtrust, lekker ‘lean’ slapen!

Geschreven op 08 april 2016 · Geen reacties

Weet u wat het kost wanneer u een medewerker in dienst neemt die niet voldoet aan uw verwachtingen? Niet past in uw organisatie, team of gewoon niet waar kan maken waarvoor hij of zij is aangenomen?

Naast de ‘out of pocket-kosten’ zijn er vaak allerlei ‘onzichtbare kosten’, zoals verlies aan productie, inwerkkosten, opleidingsprogramma’s, ergernissen, een tijdelijke overbelasting van collega’s en verminderde motivatie bij vertrek. Dat kan de onderlinge sfeer en de effectiviteit van uw team negatief beïnvloeden.

Dit soort sores wilt u als organisatie niet
en daarom worden voor functies met een hoog afbreukrisico gebruik gemaakt van HR professionals.

Lean is de nieuwe standaard aan het worden om bedrijfsprocessen efficiënt en effectief te organiseren. Organisaties doen er tegenwoordig van alles aan in hun streven naar een hogere klanttevredenheid, een betere dienstverlening en lagere operationele kosten.

Wij hebben geleerd om onze dienstverlening ook lean te organiseren. Lean Assessment houdt in dat wij alleen doen wat u nodig vindt als klant. Dat scheelt u tijd en kosten!

Wat kunt u zelf doen?
Misschien een ‘open deur’, maar onze ervaring heeft geleerd dat het meestal zonde is om veel tijd en geld te steken in een kandidaat waarvan u twijfelt of deze past bij de cultuur van uw organisatie of team. Naast iemands vakkennis en track record (CV) zijn iemands capaciteiten en persoonlijkheid erg belangrijk om mee te wegen in een selectieprocedure.

Ook lekker ‘Lean Slapen’?
Kijk dan eens op leanassessment.nl en neem contact met ons op!

Van Essen Groep
Meidoornkade 22
3992 AE Houten
Telefoon: 030 75 14 273
E-mail: info@vanessengroep.nl