Logo Van Essen Groep
Neem vrijblijvend contact op met +31 (0)30 75 14 273

Doe de Talententest

Geschreven op 21 juli 2018 · Geen reacties

De gratis talententest is een krachtig hulpmiddel om met een loopbaanprofessional in gesprek te gaan over keuzes in je werk en loopbaan. De uitslag geeft inzicht in hoe je je kwaliteiten en eigenschappen op dít moment beoordeelt. Wat je op dít moment in een bepaalde volgorde belangrijk vindt in je werk.

PLEZIER IN JE WERK

Onze visie achter de gratis talententest is dat je je tijd en energie vooral investeert waar je goed in bent en waarin je nog beter in wilt worden!

Het doel van de gratis talententest is om te onderzoeken welke werkomstandigheden je gelukkig maken en bijdragen aan plezier in je werk. In de talententest worden eigenschappen getoetst die aangeven hoe je over jezelf denkt en bruikbaar zijn in je werksituatie.

BEROEPSCODE

De gratis talententest adviseurs van de Van Essen Groep houden zich aan de beroepscode van het NIP. Nederlands Instituut van Psychologen. De beroepscode heeft betrekking op de ethische basisprincipes: verantwoordelijkheid, integriteit, respect en deskundigheid. Een belangrijke maatstaf om het gedrag van psychologen te kunnen beoordelen.

GRATIS ADVIES

Elke 25 ste gebruiker van de gratis talententest ontvangt een een gratis feedbackgesprek van een uur om de resultaten en vragen over je loopbaan te bespreken. Voor een kennismaking en feedback over de gratis talententest: contactinformatie (ook voor een uitleg van je scores).

AAN DE SLAG

Het maken van de gratis talententest neemt ongeveer 15 minuten van je tijd. Er is geen tijdslimiet. Denk niet te lang na over wat je wilt antwoorden en vertrouw op het eerste antwoord dat je spontaan te binnen schiet. Na afloop van de talententest krijg je de uitslag meteen in je mailbox met een uitleg van je scores.