Logo Van Essen Groep
Neem vrijblijvend contact op met +31 (0)30 75 14 273

Visie en waarden

Visie

De Van Essen Groep wil individuen en teams ondersteunen om hun kwaliteiten te ontdekken, ontwikkelen en benutten om daarmee de kwaliteit van hun leven en functioneren in hun werk te vergroten. Door onze aandacht te richten op de kwaliteiten en mogelijkheden van mensen functioneren zij vaak effectiever. Daar kunnen medewerkers en organisaties van profiteren.

Onze aanpak kenmerkt zich door een sterke betrokkenheid en gedrevenheid om het beste uit onszelf te halen om individuen en teams te ontwikkelen. Wij spreken graag met u af om te bepalen of wij de vereiste toegevoegde waarde kunnen bieden. Anders verwijzen wij u door!

Wij zien onszelf als voortdurend in ontwikkeling. Wij investeren graag in het delen van kennis en wij leren ook graag van anderen. Door co-producties aan te gaan met klanten en collega’s geloven wij dat wij onze klanten het beste kunnen bieden en kunnen blijven leren van elkaar.

 

Waarden

Doelgericht
Wij werken doelgericht naar concrete en werkbare resultaten voor onze opdrachtgevers. Wij gaan ver voor onze klanten om projecten kwalitatief goed en tijdig op te leveren.

Klantgericht
Wij zijn gedreven om toegevoegde waarde te leveren voor onze klanten. Wij zijn innovatief en creatief in onze aanpak en werken kost-effectief in co-producties met onze klanten.

Passievol
Wij zijn als professionals enthousiast over ons vak en sterk betrokken bij wat onze klanten bezig houdt. Wij investeren in duurzame relaties.

Integer
Wij komen onze afspraken na en gaan integer en zorgvuldig om met vertrouwelijke gegevens van opdrachtgevers en cliënten.