Logo Van Essen Groep
Neem vrijblijvend contact op met +31 (0)30 75 14 273

Over Van Essen Groep

Talent Consultants en Associés

Arend-Jan van Essen Van Essen Groep  Drs. Arend-Jan van Essen, senior talent consultant met ruim 15 jaar ervaring, bij Gitp en andere bureaus met assessments (ook in het Engels en Zweeds), Management Coaching, Outplacement. Doelgroep: Managers en Sales Professionals. Workshops Personal Branding en Persoonlijke Effectiviteit.
CV Arend-Jan van Essen

Eveline Glansbeek Van EssengroepDrs. Eveline Glansbeek, senior talent consultant, werkplezier-deskundige, loopbaanbegeleider, assessment adviseur (o.a. bij Gitp gewerkt), mindfulness stressreductie coach en trainer. Methode’s waarmee ik het liefst werk: systemisch werken, opstellingen, kracht van visualisatie, transactionele analyse, ACT en oplossingsgericht.

Gerda SpruitDrs. Gerda Spruit, psycholoog NIP en lichaamsgericht werkend coach en loopbaanbegeleider. Ruim 15 jaar ervaring met assessments (ook in het Frans en in het Engels). Gewerkt bij en voor diverse adviesbureaus. Ook ervaring als docent en trainer communicatieve vaardigheden.
CV Gerda Spruit

Edger GubbelsDrs. Edger Gubbels, senior organisatie-adviseur en coach. Zijn focus ligt op het ontwikkelen van mensen en organisaties en ze te helpen hun talenten te verzilveren. In de praktijk betekent dat individuen en teams helpen van de analyse, het trainen en ontwikkelen tot het borgen van de veranderingen.

 

Roberto Gutierrez Roberto Gutierrez, Stresscounselor. Het is mijn missie om het bedrijfsleven in Nederland stress en burn-out vrij te krijgen.  Wat mij onderscheidt is dat ik in mijn coaching en workshops o.a. metaforen, elementen en oefeningen gebruik uit het salsa-dansen .

Wolf Lejeune AMKATWolf Lejeunesenior trainer en zelfconfrontatie (ZKM) consultant. Ontwikkelaar van ‘Octoquest’, een methode om op een gestructureerde wijze vragen te stellen en snel tot de kern te komen. Deze training geeft Wolf Lejeune met Arend-Jan van Essen.

Rob van Viegen, management coach en gedragstrainer bij Yellow Wings. Ik train groepen mensen in supereffectief gedrag m.b.t. communicatie en samenwerken, in structureel gebruik maken van de talenten van alle teamleden en samen met Arend Jan verzorg ik de assessments in een groep aan boord van onze Boeing 737 simulator. Doelgroepen; professionals en management .

Begeleiders Organisatie-Opstellingen

Voor meer informatie kijk op de webpagina over organisatie-opstellingen