Logo Van Essen Groep
Neem vrijblijvend contact op met +31 (0)30 75 14 273

Brrrrr wat koud!

Geschreven op 23 december 2016 · Geen reacties

Mensen die mij kennen weten dat ik enthousiast ben over Zweden. Ik voel me er thuis en geniet van de ruimte, vrijheid en stilte die daar nog ‘hoorbaar’ is. In deze tijd van het jaar zijn de dagen kort en is het een mooie periode om het in huis extra gezellig te maken en kaarsen te branden.

Het helpt mij om me te bezinnen op de vraag ‘Wie en wat is voor mij belangrijk?’ en het ‘even niets te hoeven’ helpt mij om te ‘verstillen’ en inspiratie op te doen voor het nieuwe jaar. Het enorm uitgestrekte winterlandschap in Zweden dempt de geluiden en ik geniet van de prachtige luchten en het glinsterende uitzicht. Daar past voor mij (meestal) geen brrrrr bij, maar vooral een ‘Wauw wat mooi!’

Ik gun jou en je dierbaren gezellige Kerstdagen en een voorspoedig 2017!

Hartelijke groet!

Arend-Jan van Essen

Van Essen Groep
Meidoornkade 22
3992 AE Houten
Telefoon: 030 7514273
E-mail: info@vanessengroep.nl
Website: http://www.vanessengroep.nl