Logo Van Essen Groep
Neem vrijblijvend contact op met +31 (0)30 75 14 273

Assessment: het resultaat telt!

Beoordelen en ontwikkelen met focus

Assessment: maatwerk en rendement

Wij adviseren organisaties bij het beoordelen en ontwikkelen van medewerkers, zodat besluiten over de aanname en doorgroei op een objectieve wijze kunnen worden onderbouwd. Daar past een assessment op maat bij waarbij wij rekening houden met de vragen die moeten worden beantwoord, maar ook met het team waarin iemand komt te werken, de specifieke uitdagingen waar de organisatie voor staat en de cultuur van de organisatie.

Voor organisaties die een professionele gesprekspartner willen bij belangrijke besluiten, zoals bij een selectieassessments van nieuwe medewerkers of bij een potentieel beoordeling zijn wij u graag van dienst. Onze assessment-adviseurs gaan graag in gesprek met organisaties om helder te krijgen welke vragen met een assessment beantwoord moeten worden. Daarbij kijken wij niet alleen naar het profiel van de functie, maar ook naar de setting waarin iemand komt te werken en de uitdagingen waar iemand voor komt te staan. Onze programma’s maken wij op maat in overleg met onze opdrachtgevers.

Onze aanpak is Lean. Wij doen dat wat nodig is

Assessment

De assessment-adviseurs van de Van Essen Groep houden zich aan de beroepscode van het NIP. Nederlands Instituut van Psychologen. De beroepscode heeft betrekking op de ethische basisprincipes: verantwoordelijkheid, integriteit, respect en deskundigheid als maatstaf om het gedrag van psychologen te kunnen beoordelen.